Pikkurouvan päivä alkoi varsin v-mäisesti hammassäryllä. Kun lounasaikaan patonki jäi syömättä ja yrityksen jälkeen piti turvautua kolmiolääkkeeseen, oli lähdettävä käymään töiden jälkeen hammaslääkärin päivystysajalla. Kun hampaanpoiston jäljiltä avonainen monttu peitettiin, elämä alkoi jälleen. Illan aikana on kyläilty (täytekakku korvasi erinomaisesti niukaksi jääneen lounaan), otettu kyydit kummisedän uudella Busterilla, haettu ruokaostokset, valmisteltu huominen kaalilaatikko ja silitetty pyykit.

Ompelin myös olohuoneeseen kaksi uutta tyynynpäällistä. Helposti vaihdettavat ja kuudessakympissä pestävät päälliset ovat varsin näppärät ja niitä taitaa olla neljää tyynyä varten ainakin kymmenen kappaletta. Malli on pikkurouvan taattua laatua eli suoraa saumaa ilman turhia vetoketjuja tms. Lisäksi jätin selkäpuolelle näkyviin hulpioreunan, jossa on printin nimi ja pesuohjeetkin dementian varalta Nauru

1244666844_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nyt on taas yksi kangaspala kaapissa vähemmän, eli tilaa vapautui kolmelle uudelle Silmänisku Ompelua vastaaviksi tyynyiksi odottaa vielä ruskea-valkoinen puuvillasatiinipala, sekin pääsiäislomalla Kiteen Marimekosta haettu.